Синьо парти

Това беше темата на купона за рождения ден на Живко. Имаше си и флаер:

blue.jpg

Купих синя хартия, с която направих моряшки раета на гардероба в стаята ни и на още няколко места. От същата хартия, канап и зелена прежда направих водорасли, които се простряха от лампата в различни посоки на стаята. За лампата в кухнята също имаше „костюм“ (който стои и до днес)- от канап и цветни хартиени парченца. Превърна се в ярка медуза :). От зелено прозрачно фолио направих вълнички, които украсиха ръбовете на рафтовете с книги, а зад тях поставих чаени свещички. Получи се интересен ефект, който не си личи много на снимките. Водорасли имаше за украса на кухнята- от зелен целофан, за коридора- с мъниста, и едно специално водорасло направено от парченца от найлонови торбички- сини, зелени и бели, завързани едно до друго върху канап. Трябваше да са няколко такива, но се оказа, че стават бавно. Иначе е ефектно- найлоновите ресни се движат, а цветовете им преливат. Хората се забавляваха да го използват като шал-боа :). Главната атракция бяха морските обитатели изрязани от цветни хартии, на които залепих очички. Всяка малка рибка имаше собствена физиономия и характер. Имах рибки, медузи, скатове, морски звезди, миди.

Опитах се да подбера снимки, от които да изрежа само украсата. За съжаление почти няма снимки без хора по тях 🙂 при 30 човека вкъщи.

Забравих да спомена, че питиетата също бяха сини- коктейл от водка, спрайт и синьо кюрасо. Отгововорът на въпроса „Какво ще пиеш?“ към новопристигналите 90% беше- „От това синьото.“

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s