700 ангела за Вера

В момента нямам фотоапарат, а така ме сърбят ръцете да снимам новите си коледни венци.  За това ще публикувам нещо малко по-старо, което все отлагам. А го отлагам, защото не успях да си направя хубави снимки, или поне снимки, на които да си личи Огромната Купчина Ангели.

Замесих се в това съвсем случайно на традиционния (вече) творчески следобед на чаша чай у Иринка. Задачката изглеждаше интересна и в началото не се замислих много какво ми предстои- 700 ангела!

Въпреки че шаблонизирах процеса и ангелчетата ставаха бързо, на 50-тото за деня започваше болката в пръстите.  Месец по-късно продължавам да си сменям кожата на най-работните четири пръста.

А ангелите не са за Вера, а са част от поканите за организираният от фондация „Искам бебе“ благотворителен коледен балет. Снимки на готовите покани има при Ирина, която направи …много листа ръчна хартия. А след това добри хора са окомплектовали поканите, за да получат крайният си вид.

Надявам се хората от фондацията да имат успех в начинанието си, а сдобилите се с покана, освен приятната вечер в Софийската опера и балет, да се зарадват на Късчето Коледно Настроение, в което толкова хора вложиха ръце(буквално).

2 коментара към “700 ангела за Вера

  1. Еех, завиждам малко… Друго си е да си безработен – отварят се възможности за творчески следобеди, цели ята ангелчета, вишковки…

  2. Поля измизли добър термин за тази безработица- творческа ваканция 🙂 А аз мисля да се повиша от безработна -> свободна професия, че взе да ми харесва да нямам шеф

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s