project „Дом“: Столове

Ще започна с това, че си падам малко клошар. Хващам се, че се заглеждам по боклуците, които някой е изхвърлил и не ме е срам да си прибера нещо от контейнера- спасяване му викам за оправдание. И така от няколко години имам спасени два стола без седалки. Единият се оказа целият начупен и прояден, та няма да оцелее. Но другият претърпя пълна промяна. Почистен, изшкурен, лакиран и с нова седалка се превърна в един прекрасен дървен стол.

Седалката е от лента дълга 20 метра. Малко се отпусна с течение на времето и сега слагам възглавница за по-удобно. Някой ден ще я сменя с по-подходяща лента.

На тавана открих още един стол, който е напълно здрав, дори си има седалка, но е трикрак. Иринка ми подари един стар стол от техния апартамент, който живееше на терасата. У нас продължава да е на терасата и да чака малко по-топло време, за да излезна да се занимавам с него.

3 коментара към “project „Дом“: Столове

  1. Тоз с лентата е супер готски и е удобен, но като че се клати леко – може би като затопли ще трябва някакви крепежни елементи по конструкцията?

  2. Така е 🙂 За съжаление, на нашия таван имаше два дена работа ринене на боклуци и надишване с прах и мръсотия, и само две находки- този стол и една голяма кръгла кошница, която съм замислила да превърна в кашпа за билки и ароматни треви 😉 на терасата

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s